030 - 298 5050

Website ontwikkeling

Evident zorgt ervoor dat u aanwezig bent op internet, intranet en/of extranet. Wij kunnen voor u een webshop of complete website bouwen, maar ook een speciale mobiele site of een app. De door u gewenste applicatie of website ontwikkelen wij op een dusdanige manier dat hij beantwoordt aan al uw wensen én die van uw doelgroep. Als basis zetten wij een gebruiksvriendelijk CMS in: Kentico, Sitecore of SharePoint.

Wat voor websites bouwen wij?

Evident richt zich met name op:
- grote, corporate websites
- multi-site platforms
- actiematige / campagne sites
- technische e-business / webapplicaties

Een deel van onze klanten bevindt zich in omgeving Utrecht, maar wij werken voor organisaties in heel Nederland.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij het bouwen van websites? Lees meer over ons webdevelopment proces.
Bekijk ook onze klanten & cases!

Oplossingen voor elk apparaat en platform

Evident bedenkt de beste oplossing voor verschillende apparaten en platformen. Soms ligt de oplossing in een zogenaamde adaptive layout. Dat houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het beeldscherm. Maar er kan ook voor gekozen worden om een aparte mobiele website te ontwikkelen met heel specifieke content. Of een app, bijvoorbeeld met location based services geoptimaliseerd voor iPhone, Android of Windows Phone.
Wat uw wensen ook zijn; Evident kan ze realiseren.

Meer over mobiele websites & apps >

Webshops

Een webshop kan een belangrijk onderdeel zijn van uw website. Of wellicht heeft u een op zich staande webshop. Evident heeft veel kennis en ervaring op het gebied van e-commerce en helpt u bij de ontwikkeling van een optimaal renderende webshop.

Meer over webshops >

Content management systemen

Van Evident kunt u hoogwaardige internet-, intranet- en extranettoepassingen verwachten. Grote sites moeten echter ook makkelijk door u zelf te beheren zijn. Daarvoor werken we met de content management systemen Sitecore, Kentico en SharePoint 2010. Voor de ontwikkeling van kleinere websites behoort ook WordPress tot de mogelijkheden.

Meer over onze CMS websites >

Webdesign

Een sterk, functioneel en passend website ontwerp is standaard onderdeel van een integraal website ontwikkelingstraject bij Evident. U kunt er echter ook voor kiezen om alleen de vormgeving van uw website bij ons onder te brengen.

Meer over webdesign >

Beheer & doorontwikkeling

Na de ontwikkeling en oplevering van uw website of webapplicatie staat u er niet alleen voor. Wanneer u een servicecontract afsluit, verzorgen wij het dagelijkse beheer van de site. Denk aan het doorvoeren van wijzigingen en/of contentbeheer. Tevens zorgen we voor betrouwbare hosting: een snelle en betrouwbare internetverbinding, goede beveiliging en dagelijkse back-ups. Evident biedt die service, tegen concurrerende tarieven.
De voordelen: één factuur, één aanspreekpunt en een partij die de applicatie en de techniek erachter door en door kent. 
De hosting bij een andere partij onderbrengen of zelf de hosting beheren? Ook dat kan uiteraard.

Aangezien wij graag een strategisch partner willen zijn, blijven wij het liefst met u mee denken bij de verdere optimalisatie van de website. Na livegang adviseren wij u graag (verder) over uw online marketing activiteiten, monitoren wij uw webstatistieken en doen wij aanbevelingen op basis van de cijfers, of begeleiden we bij conversie optimalisatie om het rendement van de website verder te verbeteren.

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!